…“Het is leuk om te zien hoe je met passie je beroep uitvoert."

Reacties verkoopstyling

 • “Ik vond het advies van Sandra heel zinvol. De aanbevelingen had ik zelf niet kunnen bedenken. Bovendien is het advies niet dwingend, maar met een heel goede uitleg en redenen. Zo wordt direct zichtbaar wat een ruimte wel of niet aantrekkelijk maakt. En hoe dit dan op te lossen om het wel attractief te maken, vaak door slechts een paar kleine ingrepen. We zijn heel erg blij met het resultaat. En onze huis was binnen 1 week verkocht!”
  Linda, Eefde

 • “Wij zijn erg blij met de tips die je ons hebt gegeven en vonden je bezoek heel inspirerend. Het heeft ons echt geholpen om ons eigen huis als het ware door de ogen van een ander te bekijken. Daarbij is het allemaal goed uitvoerbaar. We zijn echt enthousiast en zouden zo’n advies aan iedereen die zijn huis wil verkopen van harte aanbevelen. Fijn is ook, dat je niets opdringt, maar op een aangename wijze tips geeft.“
  Mevrouw Visser, Brummen

 • "Het advies van Sandra was heel helder en duidelijk. Per ruimte werd besproken wat er veranderd kon worden voor een optimale presentatie. Het was zeer prettig om met haar te werken. Ze heeft een no-nonsense mentaliteit, is enthousiast en staat voortdurend voor je klaar. Ook naderhand kun je jouw vragen nog aan haar voorleggen. Het is echt een aanrader om met haar aan de slag te gaan. We waren versteld van het verschil dat verkoopstyling kan maken. Echt een transformatie en bijna zonde om te gaan verhuizen… Het verbluffende resultaat zorgt er voor dat het de kosten meer dan waard is!"
  Fam. Akkermans, Arnhem

Reacties meubelverhuur

 • “De interesse voor het appartement was aanvankelijk niet groot. Na overleg met de makelaar is inZicht woonadvies ingeschakeld.
  Ik had daar toch hoge verwachtingen van, vooral ook toen ik de inrichting zag. De restyling had een zeer gunstig effect want de belangstelling op Funda ging flink omhoog.
  Martha en Sandra, ik wil jullie hartelijk danken, ik ben 100% tevreden en wens jullie veel succes in de toekomst.”
  Dhr. Gilbers, Nijmegen

 • “Op aanraden van de makelaar heb ik Sandra gebeld toen we het huis van mijn vader moesten ontruimen en het in de verkoop ging.
  Ze kwam meteen met een duidelijke en aantrekkelijk geprijsde offerte. Na akkoord kon ze snel starten en over het eindresultaat waren we erg tevreden. Rustige kleuren en met een mooie, neutrale sfeer ingericht. De woning was binnen 3 weken verkocht!”
  Mevrouw Gerritsen, Velp

 • “Om onze toekomstige huurders een beter beeld te geven van de grootte van de lofts in Avenu 1895 in Arnhem is besloten om één van de lofts in te richten als modelappartement. Het contact met Martha en Sandra verliep vanaf het begin prettig en daadkrachtig. Zij begrepen direct welke stijl en sfeer wij zochten en het modelappartement werd binnen zeer korte tijd compleet ingericht. Ook hebben zij ons volledig ontzorgd: van de wandafwerking tot het leggen van het laminaat en van de meubels tot en met de laatste details als een rol wc-papier op het toilet, het werd geregeld. Echt een compleet modelappartement.”
  Henriët Oosterveen, ACM Vastgoed Management

Reacties kleuradvies

 • "We zijn blij dat we jou voor kleuradvies hebben ingeschakeld. We vonden het bijzonder aangenaam om samen met jou tot een besluit te komen over welke kleuren we willen gaan gebruiken.
  We zouden hier zelf niet opgekomen zijn. Het was duidelijk dat je je vooraf goed had verdiept in ons huis wat ons een gedegen gevoel gaf. Nogmaals dank."
  Leander Elsen en Joke van Acht, Den Bosch-Empel

 • “Alles is geschilderd in de kleuren die jij ons adviseerde. We hebben er wat nieuwe accessoires bij gekocht, enkele dingen verwijderd en het resultaat is in één woord geweldig!! We vonden het best wel eng maar wat zijn we blij dat we jouw advies gevraagd én opgevolgd hebben. We zijn heel blij met het resultaat. We hebben gewoon een heel ander huis gekregen. Bedankt!”
  Familie Kampschreur, Groessen

 • "We hebben een prachtig oud huis in Oosterbeek gekocht en Sandra heeft ons geholpen met een kleurplan. Ze heeft goed geluisterd en aan de hand daarvan adviezen gegeven, rekening houdend met onze meubels, vloeren, lichtinval etc.
  Het resultaat is werkelijk schitterend en ik wil Sandra dan ook erg bedanken voor haar professionele hulp waardoor ons huis een warm thuis is geworden."
  Marina en Robbert, Oosterbeek

Reacties interieuradvies

 • “Ik vond het advies heel realistisch. Je hebt goed meegedacht met onze eigen ideeën en kwam met goede extra tips waar we zelf niet op waren gekomen. We hadden het gevoel serieus genomen te worden. Door alles samen te bespreken hebben we het beeld ook echt op ons netvlies gekregen. We hebben het ons 'eigen' gemaakt.
  Je kunt denken dat dit best decadent is, een styliste inhuren, het is ook zeker niet gratis, maar ik denk dat je er uiteindelijk mee bespaart. Waar je anders dingen gaat proberen, weten wij nu wat werkt en wat niet.
  En dat advies zullen we zolang we hier wonen bij ons hebben. En het was ook nog gezellig! Wie weet tot ziens!”
  Miro en Marianne, Arnhem

 • “Onze wens om met de bestaande meubelen nieuwe inzichten te krijgen gaf een zeer verrassend inzicht. We zouden een interieuradvies absoluut aanbevelen want voor de kosten van een dergelijk advies krijg je veel woonvreugde terug. Je enthousiasme is aanstekelijk en geeft energie om de boel aan te pakken.”
  Fam. Borghans, Malden

 • “Ik heb het interieuradvies als zeer inspirerend en prettig ervaren. Het is fijn om met je bestaande meubels en andere versieringen in huis te werken zonder direct op een nieuw interieur te moeten overstappen. Dit maakt het ook sneller uitvoerbaar. Daarnaast is het goed om even samen met een adviseur, weer met andere ogen, kritisch naar je eigen interieur te kijken. Hierdoor heeft het advies absoluut een grote meerwaarde gehad en ik zou het ook zeker aan anderen aanbevelen. Denk niet direct aan vernieuwing maar misschien eerst aan verandering.”
  Mevrouw Gesink, Berlicum

Compact • Praktisch • Persoonlijk • Samenwerken • Betaalbaar