…“Het is leuk om te zien hoe je met passie je beroep uitvoert."

Reacties verkoopstyling

 • "Het advies van Sandra was heel helder en duidelijk. Per ruimte werd besproken wat er veranderd kon worden voor een optimale presentatie. Het was zeer prettig om met haar te werken. Ze heeft een no-nonsense mentaliteit, is enthousiast en staat voortdurend voor je klaar. Ook naderhand kun je jouw vragen nog aan haar voorleggen. Het is echt een aanrader om met haar aan de slag te gaan. We waren versteld van het verschil dat verkoopstyling kan maken. Echt een transformatie en bijna zonde om te gaan verhuizen… Het verbluffende resultaat zorgt er voor dat het de kosten meer dan waard is!"
  Fam. Akkermans, Arnhem

 • “Ik was een beetje bang voor je bezoek. Ik zag het al voor me, zo'n soort opvoednanny. Niks was minder waar, je was helemaal ok, een vrouw naar mijn hart. Je oordeel is mild, kort en bondig, maar vooral respectvol. Fijn dat je met name hergebruik en herplaatsing van eigen spullen en materiaal promoot. Je bent van de grote lijnen zoals kleurgebruik doorzetten en rust en ruimte creëren. En als iets echt niet ‘kan’, dan zeg je dat ook met behoedzame passie en beleid. Je advies is praktisch en eenvoudig uit te voeren.”
  Mevrouw Deiman, Brummen

 • “Wij zijn erg blij met de tips die je ons hebt gegeven en vonden je bezoek heel inspirerend. Het heeft ons echt geholpen om ons eigen huis als het ware door de ogen van een ander te bekijken. Daarbij is het allemaal goed uitvoerbaar. We zijn echt enthousiast en zouden zo’n advies aan iedereen die zijn huis wil verkopen van harte aanbevelen. Fijn is ook, dat je niets opdringt, maar op een aangename wijze tips geeft.“
  Mevrouw Visser, Brummen

 • “De samenwerking met Martha en Sandra was heel plezierig. De huurmeubels waren erg stijlvol en passend voor de ruimtes.
  Een zeer goede service. Kleine onvolkomenheden in het huis werden achteraf nog verbeterd.
  Voor de bezoekers heeft deze verkoopstyling een grote meerwaarde gehad: de kamers waren erg mooi ingericht waardoor de mogelijkheden van het huis benadrukt werden.
  Het geheel kwam licht en ruimtelijk over.”
  Familie De Heer, Nijmegen

Reacties interieuradvies

 • “Ik heb het interieuradvies als zeer inspirerend en prettig ervaren. Het is fijn om met je bestaande meubels en andere versieringen in huis te werken zonder direct op een nieuw interieur te moeten overstappen. Dit maakt het ook sneller uitvoerbaar. Daarnaast is het goed om even samen met een adviseur, weer met andere ogen, kritisch naar je eigen interieur te kijken. Hierdoor heeft het advies absoluut een grote meerwaarde gehad en ik zou het ook zeker aan anderen aanbevelen. Denk niet direct aan vernieuwing maar misschien eerst aan verandering.”
  Mevrouw Gesink, Berlicum

 •  “In het eerste gesprek hebben we de moodboards besproken en veel vragen beantwoord, dat verliep prima. Dan het eindgesprek: dit hadden we niet verwacht, een heel uitgebreide presentatiemap met o.a. advies en tips. Dat was echt fijn.
  We hebben nu een houvast hoe we de 'make over' aan moeten pakken, we hebben allerlei informatie gekregen hoe en waar we nieuwe meubels kunnen uitzoeken en een kleurplan waar we zelf niet op gekomen waren. Ook het keukenadvies was prima, even net iets anders denken. Het was meer dan alleen ‘een meerwaarde’, het voelde heel goed en we kunnen het iedereen aanraden. Sandra is een fijn en prettig persoon om mee rond de tafel te zitten. Je kunt bij haar open en eerlijk zijn, ze legt niets op, geeft goede tips om soms je denkwijze net iets anders te vormen. Al met al: dankjewel Sandra!”
  Marcel en Anke, Deventer

 • “Ik vond het advies heel realistisch. Je hebt goed meegedacht met onze eigen ideeën en kwam met goede extra tips waar we zelf niet op waren gekomen. We hadden het gevoel serieus genomen te worden. Door alles samen te bespreken hebben we het beeld ook echt op ons netvlies gekregen. We hebben het ons 'eigen' gemaakt.
  Je kunt denken dat dit best decadent is, een styliste inhuren, het is ook zeker niet gratis, maar ik denk dat je er uiteindelijk mee bespaart. Waar je anders dingen gaat proberen, weten wij nu wat werkt en wat niet.
  En dat advies zullen we zolang we hier wonen bij ons hebben.
  En het was ook nog gezellig! Wie weet tot ziens!”
  Miro en Marianne, Arnhem

 • “Onze wens om met de bestaande meubelen nieuwe inzichten te krijgen gaf een zeer verrassend inzicht. We zouden een interieuradvies absoluut aanbevelen want voor de kosten van een dergelijk advies krijg je veel woonvreugde terug. Je enthousiasme is aanstekelijk en geeft energie om de boel aan te pakken.”
  Fam. Borghans, Malden

Reacties kleuradvies

 • "We zijn blij dat we jou voor kleuradvies hebben ingeschakeld. We vonden het bijzonder aangenaam om samen met jou tot een besluit te komen over welke kleuren we willen gaan gebruiken.
  We zouden hier zelf niet opgekomen zijn. Het was duidelijk dat je je vooraf goed had verdiept in ons huis wat ons een gedegen gevoel gaf. Nogmaals dank."
  Leander Elsen en Joke van Acht, Den Bosch-Empel

 • “We hadden al wel ideeën en voorbeelden maar toch bleef de kleurkeuze onzeker. Daarom hebben we ter ondersteuning en feedback jouw hulp ingeroepen. Goed dat je van tevoren foto's vroeg van het interieur. Want er was niet alleen sprake van kleuradvies maar je kwam ook met suggesties om de kamer anders in te delen. Je voelde onze smaak goed aan zodat het geen eenzijdig gesprek was. Samen kwamen we tot keuzes en een resultaat waarover we zeer te spreken zijn! Wij kunnen jou van harte aanbevelen aan iedereen die graag advies en steun wil bij de inrichting."
  Familie Lelieveld-Winternitz 

 • ”Ik heb genoten van je bevlogenheid en enthousiasme tijdens het Flexa Kleuradvies aan Huis. We zijn uiteindelijk tot een keuze gekomen, die ik niet op grond van een kleurstaal in de bouwmarkt zou hebben uitgezocht. Dat is iets dat iedereen zich zou moeten realiseren bij het uitkiezen van kleuren voor in huis.”
  Esther, Huissen

 • “We vinden dat je in korte tijd met een concreet en werkbaar advies komt. We wisten niet goed wat te verwachten maar door je kordate manier van werken en de wijze waarop je de wens van je klant naar de praktijk vertaalt, waren we al snel overtuigd van nut en noodzaak van je advies.”
  Trudy en Harm, Kekerdom