…“Het is leuk om te zien hoe je met passie je beroep uitvoert."

Reacties verkoopstyling

 • “Ons huis is groot en de diverse kamers zijn tussentijds nogal eens van functie gewisseld. Het resultaat; een mix aan stijlen in de verschillende ruimtes. Ook staat het te vol met spullen. Lopend door de woning voorzag Sandra ons van allerlei praktische tips. We zagen ons huis door Sandra's professionele blik. Toen ze weg was, waren we zo enthousiast dat we meteen een kamer hebben veranderd. En wat een effect! We zijn erg blij met haar constructieve, positieve aanpak. Als we eenmaal zover zijn, vragen we Sandra nogmaals om samen met ons het huis door te lopen. Voor de finishing touch.”
  Ans en Hennie, Doetinchem

 • "Het advies van Sandra was heel helder en duidelijk. Per ruimte werd besproken wat er veranderd kon worden voor een optimale presentatie. Het was zeer prettig om met haar te werken. Ze heeft een no-nonsense mentaliteit, is enthousiast en staat voortdurend voor je klaar. Ook naderhand kun je jouw vragen nog aan haar voorleggen. Het is echt een aanrader om met haar aan de slag te gaan. We waren versteld van het verschil dat verkoopstyling kan maken. Echt een transformatie en bijna zonde om te gaan verhuizen… Het verbluffende resultaat zorgt er voor dat het de kosten meer dan waard is!"
  Fam. Akkermans, Arnhem

 • “Ik was een beetje bang voor je bezoek. Ik zag het al voor me, zo'n soort opvoednanny. Niks was minder waar, je was helemaal ok, een vrouw naar mijn hart. Je oordeel is mild, kort en bondig, maar vooral respectvol. Fijn dat je met name hergebruik en herplaatsing van eigen spullen en materiaal promoot. Je bent van de grote lijnen zoals kleurgebruik doorzetten en rust en ruimte creëren. En als iets echt niet ‘kan’, dan zeg je dat ook met behoedzame passie en beleid. Je advies is praktisch en eenvoudig uit te voeren.”
  Mevrouw Deiman, Brummen

 • “Wij zijn erg blij met de tips die je ons hebt gegeven en vonden je bezoek heel inspirerend. Het heeft ons echt geholpen om ons eigen huis als het ware door de ogen van een ander te bekijken. 
  Daarbij is het allemaal goed uitvoerbaar. We zijn echt enthousiast en zouden zo’n advies aan iedereen die zijn huis wil verkopen van harte aanbevelen. Fijn is ook, dat je niets opdringt, maar op een aangename wijze tips geeft.“ 
  Mevrouw Visser, Brummen

Reacties interieuradvies

 •  “In het eerste gesprek hebben we de moodboards besproken en veel vragen beantwoord, dat verliep prima. Dan het eindgesprek: dit hadden we niet verwacht, een heel uitgebreide presentatiemap met o.a. advies en tips. Dat was echt fijn.
  We hebben nu een houvast hoe we de 'make over' aan moeten pakken, we hebben allerlei informatie gekregen hoe en waar we nieuwe meubels kunnen uitzoeken en een kleurplan waar we zelf niet op gekomen waren. Ook het keukenadvies was prima, even net iets anders denken. Het was meer dan alleen ‘een meerwaarde’, het voelde heel goed en we kunnen het iedereen aanraden. Sandra is een fijn en prettig persoon om mee rond de tafel te zitten. Je kunt bij haar open en eerlijk zijn, ze legt niets op, geeft goede tips om soms je denkwijze net iets anders te vormen. Al met al: dankjewel Sandra!”
  Marcel en Anke, Deventer

 • “Ik vond het advies heel realistisch. Je hebt goed meegedacht met onze eigen ideeën en kwam met goede extra tips waar we zelf niet op waren gekomen. We hadden het gevoel serieus genomen te worden. Door alles samen te bespreken hebben we het beeld ook echt op ons netvlies gekregen. We hebben het ons 'eigen' gemaakt.
  Je kunt denken dat dit best decadent is, een styliste inhuren, het is ook zeker niet gratis, maar ik denk dat je er uiteindelijk mee bespaart. Waar je anders dingen gaat proberen, weten wij nu wat werkt en wat niet.
  En dat advies zullen we zolang we hier wonen bij ons hebben.
  En het was ook nog gezellig! Wie weet tot ziens!”
  Miro en Marianne, Arnhem

 • “Onze wens om met de bestaande meubelen nieuwe inzichten te krijgen gaf een zeer verrassend inzicht. We zouden een interieuradvies absoluut aanbevelen want voor de kosten van een dergelijk advies krijg je veel woonvreugde terug. Je enthousiasme is aanstekelijk en geeft energie om de boel aan te pakken.”
  Fam. Borghans, Malden

 • “Het interieuradvies van Sandra was erg positief. We vonden het prettig om ook meteen een aantal veranderingen uit te proberen, zoals het schuiven met de meubels. Het advies was boven onze verwachtingen. Het was erg praktisch en er werd goed meegedacht vanuit de bestaande situatie.”
  Roelinde, Oosterbeek

Reacties kleuradvies

 • ”Ik heb genoten van je bevlogenheid en enthousiasme tijdens het Flexa Kleuradvies aan Huis. We zijn uiteindelijk tot een keuze gekomen, die ik niet op grond van een kleurstaal in de bouwmarkt zou hebben uitgezocht. Dat is iets dat iedereen zich zou moeten realiseren bij het uitkiezen van kleuren voor in huis.”
  Esther, Huissen

 • “Uit twee uiteenlopende hoeken werd ik op Sandra geattendeerd: een makelaar en een kennis die ze had geadviseerd. Subtiele kleurschakeringen; dat alles ontstond nadat ze eerst goed had geluisterd naar onze wensen. Dankzij Sandra heeft het huis de sfeer die ik zocht. Kortom: fijn samengewerkt en een mooi resultaat, dankjewel!”
  Jan, Arnhem

 • “Het kleuradvies voor onze keuken was perfect. We waren blij verrast door de onverwachte insteek van Sandra. Het advies was voor ons waardevol omdat we zelf een andere kleur hadden gekozen waarvan we nu weten dat deze echt minder mooi was geweest.”
  Frans en Marsha, Velp

 • “We vinden dat je in korte tijd met een concreet en werkbaar advies komt. We wisten niet goed wat te verwachten maar door je kordate manier van werken en de wijze waarop je de wens van je klant naar de praktijk vertaalt, waren we al snel overtuigd van nut en noodzaak van je advies.”
  Trudy en Harm, Kekerdom