Gedeelde werk/slaapkamer

Inmiddels zijn we zo ongeveer over van het oude naar het nieuwe huis.

Gelukkig hoeven we alleen maar schoon te maken en ons te installeren want tot aan de verbouwing gaan we niets doen.
Nu is het vooral nogal chaotisch, overal dozen en tassen… Eerst maar eens alles een plek geven, (tijdelijke) gordijnen en lampen ophangen en dan volgt de rest wel.

In ons vorige huis hadden we de luxe van een grote werkkamer van zo’n 16 m2. Normaal gesproken zou je deze kamer waarschijnlijk als master bedroom gebruiken maar bij ons was het de werkkamer. Een heerlijke kamer aan de straatzijde met een groot raam dus je zag het dagelijkse leven zo’n beetje aan je voorbijtrekken.

Hoe blij ik ook was toen we de bungalow konden kopen, ik zat wel een beetje in mijn maag met ‘de werkkamer’. Want hoe kan ik daar een nieuwe, fijne werkplek maken, het liefst ook met uitzicht op de straat? Helaas gaat dat niet lukken want de ruimtes aan de straatzijde zijn gereserveerd voor de woonkamer en de keuken.

Maar voorlopig kan ik nog wel genieten van mijn favoriete werkplek want voordat de verbouwing begint, komt deze wel aan de voorkant, inclusief straatzicht.
De keuken ‘to-be’ hebben we namelijk opgedeeld in een werkplek en een slaapgedeelte. De kartonnen modules van Cubiqz die ik eerder voor de keukenopstelling gebruikte, heb ik nu ingezet als bedmodules. Zo kon ik meteen zien wat de beste verdeling van de ruimte was.

Als ik de boel nog een beetje leuk ga aankleden, dan wordt het vast een prima plek.
En na een avondje doorhalen achter mijn bureau, stap ik zo mijn bed in. Ook best praktisch…

 

 

 

Naar het overzicht

Inschrijven blog

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Project Bungalow, schrijf je dan in voor mijn blog.

 

 

Blogitems

 

Spiced Honey - Kleur van het Jaar 2019

Geschreven op

Weer terug

Geschreven op

Planning is alles

Geschreven op

Slopen en weer opbouwen

Geschreven op

Compact • Praktisch • Persoonlijk • Samenwerken • Betaalbaar