Project Bungalow

Blog

Spiced Honey - Kleur van het Jaar 2019

Geschreven op

‘Let the light in’ Onderzoek wijst uit dat mensen overal ter wereld nieuwe energie, optimisme en zingeving ervaren. Spiced Honey is een honingbruine kleur die optimisme uitstraalt en is door Flexa uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2019. Het Lees meer »

Weer terug

Geschreven op

Na 3 maanden en 2 verhuizingen wonen we weer in ons eigen huis. Ons “oude nieuwe huis" noem ik het. Er is zoveel veranderd in de bestaande bungalow dat het zelfs voor ons onherkenbaar is. De verbouwing is zeker nog niet klaar maar we kunnen er prima wonen en de rest komt... Lees meer »

Planning is alles

Geschreven op

Mijn vorige blog sloot ik af met een zin over ‘betonstorten’ en ‘opbouwfase’. Ik weet nu dat betonstorten een bijna heilig moment is in de planning. Logisch natuurlijk want zonder een stevig fundament kan er niet (op)gebouwd worden. Bovendi Lees meer »

Slopen en weer opbouwen

Geschreven op

Tjonge zeg, wat vliegt de tijd. We zijn al ruim anderhalve maand bezig en wat is er een hoop gebeurd! Mijn vorige blog eindigde met de fundering van de aanbouw. Nou, de hele aanbouw staat er al. Jelmer had de houten gevelbekleding al willen bevestigen maar helaas, een gro... Lees meer »

We zijn (eindelijk) begonnen!

Geschreven op

Mijn laatste blog is alweer een hele tijd geleden. Ik heb overwogen om tussentijds nog een blog te schrijven om te melden dat ik niets te melden had wat ‘Project Bungalow’ betreft maar dat vond ik toch een beetje onzin. Mer Lees meer »

Hoera, inZicht woonadvies bestaat 10 jaar!

Geschreven op

Momenteel is ‘Project Bungalow’ in afwachting van de volgende fase. De architect is aan het tekenen geslagen en binnenkort beginnen wij zelf alvast met (verantwoord) sloopwerk. Als het een beetje meezit dan hopen we dat half juni de aannemer start met de bouw van de aanbo... Lees meer »

Ruimte voor de aanbouw

Geschreven op

De geplande aanbouw wordt aan de zijkant van onze bungalow gebouwd. Het goede nieuws is dat dit zonder vergunning mag. Het minder goede nieuws is dat twee beukenbomen het veld moesten ruimen. Helaas was het kappen onvermijdelijk want de beuken stonden op de plek waar een... Lees meer »

Vloer

Geschreven op

Mijn schoonvader en zwager, beiden architect, waren op bezoek om de interne verbouwing en de uitbouw te bespreken. Zelf dachten we het definitieve indelingsplan wel klaar te hebben na alle ideeën, schetsen en plannen die de revue zijn gepasseerd. Lees meer »

IMM Keulen 2017

Geschreven op

Zoals in mijn vorige blog al beschreven, was ik kortgeleden een weekend in Keulen, voor een bezoek aan de IMM, de internationale meubelbeurs. Vandaag vertel ik wat ik het meest opvallend vond tijdens onze rondgang op zondag. Algemeen gesteld: Lees meer »

'Living Kitchen' Keulen 2017

Geschreven op

Afgelopen weekend was ik, samen met man en dochter op de meubel- en keukenbeurs in Keulen. Behalve zere voeten van al dat lopen door de hallen leverde het ook veel informatie en inspiratie op. We hadden besloten om op zaterdag naar de keukenbeurs ‘Living Kitchen’ te gaan... Lees meer »

Inschrijven blog

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Project Bungalow, schrijf je dan in voor mijn blog.

 

 

Blogitems

 

Spiced Honey - Kleur van het Jaar 2019

Geschreven op

Weer terug

Geschreven op

Planning is alles

Geschreven op

Slopen en weer opbouwen

Geschreven op

Compact • Praktisch • Persoonlijk • Samenwerken • Betaalbaar