Project Bungalow

Blog

Trends voorjaar 2017

Geschreven op

Zo, ik ben weer terug van even weggeweest. De overdracht van ons oude huis is achter de rug evenals de feestdagen en de schoolvakanties. Time to move on… Ondanks dat de uitvoering van Project Bungalow over een paar maanden daadwerkelijk van start gaat, ben ik er ‘in mijn... Lees meer »

Gedeelde werk/slaapkamer

Geschreven op

Inmiddels zijn we zo ongeveer over van het oude naar het nieuwe huis. Gelukkig hoeven we alleen maar schoon te maken en ons te installeren want tot aan de verbouwing gaan we niets doen. Nu is het vooral nogal chaotisch, overal dozen en tassen… Eerst maar eens alles een pl... Lees meer »

Dit wordt de plek

Geschreven op

Na eindeloos allerlei mogelijkheden in beide ruimtes te hebben uitgeprobeerd, hebben we besloten waar de keuken wordt geplaatst. De keuze is gevallen op de 2e ruimte vanwege de lichtinval, de bezonning én de ligging van het terras. Lees meer »

Keuken hier of toch daar...

Geschreven op

De toekomstige verbouwing staat of valt eigenlijk met het bepalen van de keuken. Een woonkeuken staat namelijk hoog op ons wensenlijstje en dat gaat niet lukken op de huidige plek. Wij willen de keuken graag aan de straatzijde en we hebben keuze uit twee kamers aan die zi... Lees meer »

Project Bungalow

Geschreven op

Leuk dat je mijn allereerste blog bezoekt! Al enige tijd ben ik van plan om een blog te starten. Maar ja, waarover dan? Want er wordt al zoveel geschreven over interieurstyling en verkoopstyling. Ik vroeg me af wat mijn meerwaarde nog kon zijn. Tot afgelopen zomer. Lees meer »

Inschrijven blog

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Project Bungalow, schrijf je dan in voor mijn blog.

 

 

Blogitems

 

Spiced Honey - Kleur van het Jaar 2019

Geschreven op

Weer terug

Geschreven op

Planning is alles

Geschreven op

Slopen en weer opbouwen

Geschreven op

Compact • Praktisch • Persoonlijk • Samenwerken • Betaalbaar