Project Bungalow

Leuk dat je mijn allereerste blog bezoekt!

Al enige tijd ben ik van plan om een blog te starten. Maar ja, waarover dan? Want er wordt al zoveel geschreven over interieurstyling en verkoopstyling. Ik vroeg me af wat mijn meerwaarde nog kon zijn.

Tot afgelopen zomer. Eind juli werd duidelijk dat wij (man, dochter en zoon) de bungalow konden kopen waarover we al een tijdje in onderhandeling waren. Zo is het plan ontstaan om een blog te schrijven over de verbouwing van deze bungalow. Want het gaat behoorlijk aangepakt worden. Hoe en wat we precies willen, dat weten we nu alleen globaal. We gaan er eerst wonen om het huis te ‘ervaren’ en daarna bepalen we wat het gaat worden.

 

Met mijn blog wil ik vertellen wat ik meemaak tijdens de verbouwing. De lusten en de lasten zullen we maar zeggen. Ik hoop je te inspireren maar ook te informeren. Want ik wil de informatie graag met jou delen over allerlei ‘woonissues’ waarover we een beslissing moeten nemen. Zoals bijvoorbeeld de keuze van de vloer of het uitzoeken van een nieuwe keuken.

En vandaag, dinsdag 1 november is het dan zover. Eind van de middag is de overdracht van de bungalow!

Een goed moment om te starten met mijn blog met de naam Project Bungalow.
Ik vind het heel spannend en ik heb er veel zin in. Ik zou het waarderen als je mijn blog deelt op social media. Wil je niets missen en goed op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Project Bungalow? Volg dan mijn blog. Aanmelden kan via mijn site door je mailadres in te vullen.
Ik wens je alvast veel leesplezier en je kunt natuurlijk reageren op mijn berichten.
Graag zelfs. Alvast bedankt.

 

 

Naar het overzicht

Inschrijven blog

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Project Bungalow, schrijf je dan in voor mijn blog.

 

 

Blogitems

 

Spiced Honey - Kleur van het Jaar 2019

Geschreven op

Weer terug

Geschreven op

Planning is alles

Geschreven op

Slopen en weer opbouwen

Geschreven op

Compact • Praktisch • Persoonlijk • Samenwerken • Betaalbaar