Keuken hier of toch daar...

De toekomstige verbouwing staat of valt eigenlijk met het bepalen van de keuken.
Een woonkeuken staat namelijk hoog op ons wensenlijstje en dat gaat niet lukken op de huidige plek. Wij willen de keuken graag aan de straatzijde en we hebben keuze uit twee kamers aan die zijde.

Voor het inrichten van een leegstaande woning gebruik ik regelmatig de kartonnen meubels van Cubiqz, waaronder ook kartonnen keukenmodules. Nu had ik geluk, want in onze opslag met huurmeubels lag nog een stapel van deze modules. Eigenlijk bestemd voor de papiercontainer omdat ze niet meer representatief zijn voor verkoopstyling. Maar als hulpmiddel voor de plaatsbepaling van onze keuken zijn ze nog goed genoeg.   

 
In beide ruimtes worden waarschijnlijk nog ramen, deuren en muren verplaatst en dit beïnvloedt natuurlijk het uiteindelijke resultaat. Desondanks is het toch erg handig om de keukenmodules van de ene naar de andere ruimte te schuiven. Op die manier krijg ik er wel wat meer gevoel bij. Wel of geen kookeiland, waar komt de hoge kast, etc, al schuivend en stapelend probeer ik dit uit te vinden. Behalve deze 2 proefopstellingen heb ik er nog een paar in gedachten, dus de definitieve plek is nog niet bepaald…

 

 

Naar het overzicht

Inschrijven blog

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Project Bungalow, schrijf je dan in voor mijn blog.

 

 

Blogitems

 

Spiced Honey - Kleur van het Jaar 2019

Geschreven op

Weer terug

Geschreven op

Planning is alles

Geschreven op

Slopen en weer opbouwen

Geschreven op

Compact • Praktisch • Persoonlijk • Samenwerken • Betaalbaar